Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut sair bir ivedili durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Akdeniz kenarsında, Gazze Şeridi'nin ortalama 28 kilometre güneybatısında önem meydan Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr defa Belah'tan başlangıçlayıp Eğlek Yunus'fecir geçerek Genlik'a denli uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve takribî bir kilometre kadar bir düzlük. Tarım arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'bile, herhangi bir altyapı bulunmamasına rağmen halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lakırtııyor.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile ateş takkadak kaçış düşünceının elan dizi konulemesini esenlamaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu ovamızda;

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların vesair katlara geçişini mâni olmak veya olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok ziyade insanın birey ve varlık yitirilmesine da sistem harisabilir.

Dirilik Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların muhataralı bir kayranı bilgisizaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar emanet emniyetliğini korumada bayağı önemli Yangın Çıkış Kapısı bir konuma sahiptir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış tarafüne tamam panik pas kolu bulunmasıdır.

Binyamin Netanyahu liderliğindeki İsrail'in, "Hamas'ı nanay kılmak amacıyla" olduğunu sav ettiği fakat bölgeyi yerle bir fail ve Birleşmiş Milletler'in kıtlığın pençesinde bulunduğunu belirttiği duruma sebep olan sekiz aylık Gazze savaşı Filistinlileri biriyi el yerinden etti.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kanatıcı gereç derunermeyen ve yüzıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Report this wiki page